top of page
EnglishFlag_Icon.jpg

This page in english

JMV_Poster_A4_Registe_G.jpg

GRENNA BLUEGRASS FESTIVAL & ROOKIE RIOT PRESENTERAR

Det mest speciella
bluegrass eventet 2022

Vi ville göra något utöver det vanliga. Efter en lång pandemivinter tror vi att det finns  många människor runt om i landet som längtar efter att spela lite bluegrass tillsammans med andra.

Vi tar jammet till dig

Jam Vanen är packad med inspiration, tips och tricks för alla som vill utvecklas. Kom själv för att ha roligt, jamma och träffa nya människor, eller ta med hela ditt band för att få nya infallsvinklar på ert musicerande. Det här eventet är lämpligt för nybörjare och musiker på medelnivå eller för avancerade spelare som bara vill njuta av det roliga. 

Även om workshopen kommer att anpassas för att passa deltagarna vid varje tillfälle så är här några grundläggande idéer om vad vi kan prata om; tips för hur du och ditt instrument bidrar till en jam- eller bandsituation, skapa dynamiska arrangemang, hur man kan tänka när bandet skall spela på gatan eller på scen, förstå ditt instruments roll och ansvar, bästa praxis för jam och mer ...!


PRIS SEK 650:-


Det här får du:
 

 • Workshop

 • Jam session - tillsammans med Rookie Riot

 • BBQ och trevligt häng

 • Bluegrass Quiz

 • "Traveling Circus Atmosphere"

 • 4 timmar minimum 18.00 - 22.00

 • Utskrivet material med låttexter och ackord för workshop o jam
   

Anmäl dig nu!
Några platser finns i Malmö och ett fåtal platser finns kvar i Göteborg.

 För att hålla kvalitén på en bra nivå i workshops och jam har vi begränsat antalet deltagare vid varje tillfälle till 15 st. Se till att säkra en plats snarast om du är intresserad.

OBS! Begränsat antal platser.

Klicka RSVP för att boka biljett!

Black Background

Vi startar i syd och väst

Det är ju första gången vi testar detta, så vi börjar i liten skala. Vi tänker hålla oss i södra delen av Sverige i år, men faller det väl ut är förhoppningen att besöka andra delar av vårt land i framtiden :-).

 • 12:e Maj - Malmö

 • 14:e Maj - Göteborg

Varför har vi ordet "Cirkus" i namnet?
Helt ärligt tyckte vi att ordet "Turné" lät lite tråkigt för det vi vill uppnå. Vi vill försöka skapa något roligare, mer spontant och händelserikt på de ställen vi hamnar - något mer än bara en traditionell workshop. Du kanske inte ska förvänta dig vilda djur, ett enormt tält och Rookie Riot och Grenna Bluegrass Festivals ledning utklädda till clowner, men några av betydelserna av ordet tror vi passar ganska bra. Vad du dock kan förvänta dig  - är ett glatt resande sällskap som vill dela en fantastisk kväll med dig!

 

Här är några googleträffar av ordet cirkus:
"Ett resesällskap av akrobater, clowner och andra underhållare som ger uppträdanden, vanligtvis i ett stort tält, på en rad olika platser."

 

"När cirkusen kommer till stan ser du ett stort, randigt tält som sätts upp för föreställningen!"

 

"En händelse eller aktivitet som är väldigt aktiv, oordnad, sensationell..."

Rookie Riot Jam Van Workshop Circus är ett koncept utarbetat gemensamt av Rookie Riot och Grenna Bluegrass Festival.

bottom of page